Over mij

Mijn naam is Mariëlle, ik ben moeder van twee fantastische  kinderen en woon in Delft.

Al zo lang ik me kan herinneren wil ik de mensen om mij heen een prettig gevoel bezorgen. Als kind uitte dat erin dat ik me vaak aanpaste, vooral niet lastig wilde zijn en was erg gevoelig. En ook later in mijn volwassen leven cijferde ik mezelf weg zodat anderen in het licht konden staan.

Uiteindelijk ben ik mezelf daar behoorlijk in tegen gekomen en heb geleerd om mijn eigen ruimte in te nemen en te luisteren naar mijn eigen behoeften.

De wens om mensen te helpen groeien, het beste uit zichzelf te halen en een fijn gevoel mee te geven is gebleven, alleen nu zonder mijzelf daarin te verliezen of de verantwoordelijkheid daarvoor op me te nemen.

In 2003 heb ik de 4 jarige HBO studie tot Poly Energetisch Therapeut afgerond. Een alternatieve psychotherapie waarin onder andere gebruik wordt gemaakt van Hypnotherapie, Regressie-, reïncarnatietherapie, NLP en energiewerk.  

Verder blijk ik mezelf ontwikkelen doormiddel van cursussen en workshops, zoals de workshops tot praktiserend engelen expert® van Annelies Hoornik,  Access Bars® en de workshops: Moeiteloos Helen, begeleiding kindpijn en anders omgaan met hoog gevoeligheid van Marlon Brammer, cursus trauma coach en HSP coach en de opleiding tot Energetisch Healer bij Centrum de Quest waar het sjamanisme de basis vormt.

Toch is het leven zelf mijn belangrijkste leerschool. Want juist de dingen die ik heb meegemaakt, hebben mij de grootste lessen en groei opgeleverd. 

Het luisteren naar mijn gevoel is heel belangrijk voor mij, mijn intuïtie wijst mij de weg. Ik voel vaak snel aan welke kwaliteiten en talenten mensen hebben en begeleid ze om het beste uit zichzelf te halen, dat is mijn passie, mijn missie.

Ik loop als het ware een stukje mee op jouw pad. Vaak is dat op een moment dat je voor een kruising staat of het gevoel hebt niet op de juiste weg te zijn. Ik schijn dan als het ware een stukje licht op jouw pad zodat je je bewust wordt van je mogelijkheden en vol vertrouwen verder kunt gaan. Ik help je richting te vinden maar jij bent uiteindelijk degene die de stappen zet.

Mijn benadering is holistisch dus ik kijk niet slechts naar de klacht of hulpvraag maar naar de persoon in zijn geheel.