Sjamanistische Healing

Een healing zorgt voor balans van lichaam en geest. Door ophoping van energie (bijvoorbeeld door het niet erkennen van bepaalde gevoelens en emoties) ontstaan er blokkades die zich kunnen uiten in bijvoorbeeld lichamelijke klachten. 

Een energetische healing zorgt ervoor dat de energie weer gaat stromen en stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam en zorgt voor een diepe ontspanning. Ook worden de aura en chakra's gereinigd en gebalanceerd. 

Het werkt door op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. 

Het sjamanisme is de oudste vorm van healing en geestelijke ontwikkeling en maakt gebruik van oeroude technieken om de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Tijdens een healing, trancereis of ritueel wordt er gebruik gemaakt van onder andere instrumenten zoals de sjamanendrum, ratel en klankschaal. 

De trillingen van het instrument en de herhalende klanken brengen je in een diepere staat van bewustzijn, het geluid en de trillingen stoppen de gedachtestroom.

Door de ontspannen toestand waarin de drum je brengt opent het onderbewustzijn zich waardoor blokkades toegankelijk zijn en door de drum los getrild  worden en door de energetische healing het (energetisch)lichaam kunnen verlaten.

 

 

Waar kan een healing ondersteuning bij bieden?

  • stress klachten
  • traumatische ervaringen
  • vermoeidheid
  • lichamelijke klachten
  • niet lekker in je vel zitten
  • grenzen leren aanvoelen
  • blokkades doorbreken

Natuurlijk hoeven er geen klachten aanwezig te zijn om een healing te ontvangen, het is een ontspannen moment voor jezelf.

Net als tijdens de Access Bars behandeling onderga je de healing liggend en met de kleding aan op de behandeltafel.

De sessie duurt ongeveer 1,5 uur en bestaat uit een gesprek en de behandeling zelf.