De Healy

De Healy is een gecertificeerd medisch product dat gebruik maakt van frequenties.  

Elke cel in ons lichaam heeft een eigen frequentie. Als we uit balans zijn door ziekte of stress kan deze frequentie verstoord zijn.

De Healy zendt frequenties uit en herstelt op deze manier de balans van de cellen.

Daardoor voel jij je weer fitter en gezonder.

 

 

 

De werking van de Healy is officieel erkend bij de behandeling van chronische pijn, migraine, fibromyalgie en skeletpijn. En ook als ondersteuning bij depressie, angsten en slaapstoornissen.

Verder zijn er nog vele andere aandoeningen aan te pakken met de Healy maar daarvan wordt de werking (nog) niet erkend door de reguliere geneeskunde.

Verder heb ik ervaren dat de Healy ook goed werkt om zaken uit het onderbewuste aan te pakken en helpt om op mentaal en emotioneel vlak lekker in je vel te zitten.  

De Healy is een klein apparaat dat je bij je draagt en doormiddel van Bluetooth verbinding maakt met je smartphone. Afhankelijk van de klacht en dus het programma sluit je de Healy aan via polsbandjes met electroden of oorclips. Ook zijn er speciale kleefelektroden die je op pijnlijke punten aan kan brengen.

 

Een behandeling met de Healy maakt deel uit van de 1:1 VIP coachdag. Ook is het mogelijk om via mij zelf een Healy aan te schaffen.

 

Kijk voor meer informatie op Healy