Over mij

foto mm.jpg

Mijn naam is Mariëlle, ik ben moeder van twee fantastische  kinderen en woon in Delft.

Al zo lang ik me kan herinneren wil ik de mensen om mij heen een prettig gevoel bezorgen. Als kind uitte dat erin dat ik me vaak aanpaste, vooral niet lastig wilde zijn en was erg gevoelig. En ook later in mijn volwassen leven cijferde ik mezelf weg zodat anderen in het licht konden staan. Uiteindelijk ben ik mezelf daar behoorlijk in tegen gekomen en heb geleerd om mijn eigen ruimte in te nemen en te luisteren naar mijn eigen behoeften. De wens om mensen te helpen groeien, het beste uit zichzelf te halen en een fijn gevoel mee te geven is gebleven, alleen nu zonder mijzelf daarin te verliezen of de verantwoordelijkheid daarvoor op me te nemen. 

In 2003 heb ik de 4 jarige HBO studie tot Polyenergetisch Therapeut afgerond. Een alternatieve psychotherapie waarin onder andere gebruik wordt gemaakt van Hypnotherapie, Regressie-, reïncarnatietherapie, NLP en energiewerk.  

Verder  blijf ik mezelf ontwikkelen doormiddel van cursussen, workshops, lezen en het volgen van coaching. 

Toch is het leven zelf mijn belangrijkste leerschool. Want juist de dingen die ik heb meegemaakt, hebben mij de grootste lessen en groei opgeleverd. 

Het luisteren naar mijn gevoel is heel belangrijk voor mij, mijn intuïtie wijst mij de weg. Ik voel vaak snel aan welke kwaliteiten en talenten mensen hebben en begeleid ze om het beste uit zichzelf te halen, dat is mijn passie, mijn missie.

Ik loop als het ware een stukje mee op jouw pad. Vaak is dat op een moment dat je voor een kruising staat of het gevoel hebt niet op de juiste weg te zijn. Ik schijn dan als het ware een stukje licht op jouw pad zodat je je bewust wordt van je mogelijkheden en vol vertrouwen verder kunt gaan. Ik help je richting te vinden maar jij bent uiteindelijk degene die de stappen zet.

De wet van de aantrekkingskracht, kwantum fysica en de bewustzijnsmethode "moeiteloos helen"(ontwikkeld door Marlon Brammer) vormen het uitgangspunt van mijn werkzaamheden en pas deze ook toe  in mijn privéleven.

Zoals ik het zie is alles met elkaar verbonden en daarom zal het, als wij met elkaar aan het werk gaan niet alleen gaan over jouw onderneming maar ook over jouw persoonlijke ontwikkeling. Want op het moment dat jij groeit als persoon zal dat effect hebben op je business. Vaak zijn er overtuigingen uit het verleden die je nog tegenhouden om bepaalde stappen te zetten of volledig vertrouwen in jezelf (als ondernemer) te hebben.